Ialomita, România
Case
Ialomita

Vand casa Maia-Jud.Ialomita

 
Plasat:
05.07.2014, 14:33
Preţ: 30 000 €
Preț negociabil
Advertisment:
Vand casa in com.Maia jud.Ialomita.Casa situata la 47km de Bucuresti, la 7-8km de Fierbinti si la 25 km de Urziceni.Casa la 10 minute de sosea, exista microbuz pt a se ajunge direct la aceste destinatii sau unde doriti!
Zona este f linistita cu oameni civilizati, vecini linistiti, zona aparata de inundatii si de zapezi masive.
Casa este formata din 3 camere, decomandate, separate printr-un hol, curate, geamuri termopane, izolatie rigips, acoperis nou.Apa curenta exista si la put (cu hidrofor si pompa submersibila) si in bucatarie si grupul sanitar +dus in incinta casei.
Suprafata totala a terenului este de 1725mp, 725mp din suprafata terenului sunt de jur imprejurul casei, iar restul de 1000mp teren este delimitat printr-un gardulet.Pe aceste terenuri nu numai ca puteti sa construiti orice doriti, dar exista posibilitati multiple sa va deschideti o afacere profitabila de exemplu, miniferma:crestere iepuri, melci, prepelite, curcani, sa cultivati legume, capsuni, plante medicinale, pomicultura, apicultura etc.Teren f bun pentru PERSOANE CARORA LE PLACE MUNCA si care ar avea mult de castigat culegand roadele muncii lor!
Poate exista cineva care are rude, parintii in aceasta zona si-si doreste sa cumpere casa+teren sa fie alaturi de cei dragi!
Exista la o distanta mai putin de 1 km un lac de acumulare Maia unde se poate practica pescuitul sportiv, exista si o padure.
Actele casei: intabulare si cadastru sunt facute plus taxele care sunt platite la zi.
Advertisment:
Preţ:
30 000 €
Tip anunţ:
Vând, vânzare, se vinde
Categoria:
Localitate:
Târguială:
negociabil...

Informație de contact:

Număr telefon de bază:
0762354520
Advertisment:

Scrie un mesaj (pune o întrebare) autorului anunțului

Numele, Prenumele Dvs:
Adresa E-mail a Dvs:
(Adresa e-mail nu va fi publicată pe paginile site-ului)
Telefonul Dvs:
Completați câmpurile E-mail și Telefon, pentru ca autorul să Vă răspundă.
Mesajul Dvs:
Introduceţi codul de pe imagine (doar cifre şi litere latine)
Apăsați butonul ”Schimbă codul” până când veți obține un cod vizibil.
Schimbă codul
Anunțurile vecine Case Ialomița:

Casa , Fetesti Gara, zona principala A, Str. Plopilor

Casa , Fetesti Gara, zona principala A, Str. Plopilor. Suprafata casei construite 115mp; 2 dormitoare 1 sufragerie 2 holuri 1salon 1bucatarie 1baie. Separat garaj bucatarie vara 45mp; ST=525mp Termoizolatie ...

Vand casa in Fetesti Gara (Ialomita), zona linistita

Vand casa in Fetesti Gara (Ialomita), zona linistita, constructie noua, toate utilitatile. Constructie din 2006, vila p m, living de 36 mp, birou, dormitor, baie, bucatarie, camera centralei, beci, mansarda ...

PARTICULAR VAND CASA BATRANEASCA RENOVABILA 50 KM BUCURESTI IEFTIN

Particular, zona Fierbinti - Ialomita, cca 50 km de Bucuresti, aprox. 10km de autostrada Bucuresti-Ploiesti casa veche renovabila, 3 camere, dependinte, pomi, vie, curent, put, apa la poarta, 1000-2000mp, ...
AcasăHartă SiteCondiții de utilizareAjutorContacte
Se încarcă ...